Експерти F
Консалтинг. Тренінги. Аудит.
&
B
Олена Матвєєва
засновник і керуючий партнер
" Я будую комунікацію з клієнтами таким чином, щоб вони повірили - їх бізнес вартий найкращого. Моя мета - розкрити їх потенціал, дати змогу побачити нові горизонти, поставити перед собою амбітну мету і домогтися успіху. На цьому шляху я буду поруч. Я буду подразником, каталізатором і адвокатом їхнього бізнесу одночасно."
Наші компанії
Private Jett
Тренінг для стюардес «Сервіскласу LUX і VIP-обслуговування у бізнес-авіації»:

- світова гастрономія. Висока кухня;
- мистецтво подання та сервірування страв;
- мистецтво декору та оформлення столу;
- вина та міцний алкоголь;
- особливості поєднання продуктів і алкогольних напоїв;
- безпека харчових продуктів і особливості їх зберігання;
- VIP етикет і обслуговування за протоколом;
- взаємодія з кейтеринговими компаніями та з ресторанами преміум-класу, замовлення харчування.

Вибір підрядника для забезпечення харчування на борту:

- аналіз пропозицій підрядників;
- участь у дегустації, складання звіту за кожніою стравою;
- оцінка виробничих потужностей підрядника;
- допомога в підготовці документів для оголошення тендера на постачання бортового харчування.
Ваше ім’я
Ваш телефон
АЗК
Проведення аудиту наявного стану підприємства:

- концепції непаливного сегменту АЗК (актуальність, відповідність попиту, перспективність);
- системи менеджменту та маркетингу;
- продукції закладу - асортимент, ціна, якість;
- атмосфери закладу;
- сервісу та продажів;
- технологій та оснащення кухні.
- Рекомендації щодо усунення виявлених помилок.

Проведення аудиту управлінського обліку:

- аналіз звіту про прибутки та збитки;
- визначення рентабельності;
- оцінка співвідношення виручки до витрат;
- рекомендації шляхів оптимізації витрат;
- допомога в налагодженні управлінського обліку.

Тренінги, семінари для персоналу та керівників:

- світові тренди й тенденції розвитку непаливного сегмента АЗК;
- конфліктологія;
- тренінг із продажів;
- управлінський тренінг для топ-менеджерів;

Консалтинг для відкриття закладу харчування «з нуля»:

- розробка концепції;
- розробка бренду, фірмового стилю;
- складання бізнес-плану;
- розстановка технологічного обладнання, оснащення інвентарем, посудом;
- розробка меню, технологічних і калькуляційних карт;
- набір, навчання персоналу;
- отримання дозвільних документів;
- запуск підприємства;
- супровід на початкових етапах.

Ребрендинг:

- обґрунтування або спростування необхідності ребрендингу;
- експертний висновок про необхідність поновлення корпоративної ідентичності, айдентики, зміни концепції;
- експертний висновок про необхідність зміни підходу до просування бренду;
- розробка нової концепції, бренду, маркетингової стратегії після прийняття рішення про ребрендинг.

Аудит підприємства на відповідність вимогам ХАССП.

Комплексний супровід підприємства.

Ваше ім’я
Ваш телефон
Ресторани
Відкриття ресторану «з нуля»:

- розробка концепції;
- напрямок кухні, розробка меню, ціноутворення;
- атмосфера, фірмовий стиль, дизайн;
- технологія роботи і концепція обслуговування;
- рекомендації щодо параметрів підбору приміщення;
- архітектурно-планувальне рішення;
- розробка технологічного проекту;
- підбір постачальників і субпідрядників;
- вибір програмного забезпечення;
- розрахункові економічні показники проекту;
- набір і навчання персоналу;
- отримання дозвільної документації;
- маркетинговас тратегія;
- запуск підприємства;
- авторський нагляд;
- супровід проекту після відкриття.

Аудит ресторану:

- концепція ресторану;
- система менеджменту;
- система маркетингу;
- продукція закладу;
- атмосфера закладу;
- сервіс і продажі;
- технології та оснащення кухні та бару;
- система обліку;
- маркетингова стратегія;
- рекомендації щодо усунення виявлених недоліків.

Аудит управлінського обліку:

- аналіз звіту про прибутки та збитки;
- визначення рентабельності;
- оцінка співвідношення виручки до витрат;
- способи оптимізації витрат;
- допомога в постановці управлінського обліку.

Тренінгидля персоналу та керівників:

- світові тренди й тенденції розвитку HoReCa;
- конфліктологія;
- тренінг продажів;
- навчання лінійного персоналу - сервіс, правила подачі страв і напоїв на підставі існуючого меню Вашого закладу;
- управлінський тренінг для менеджерів і керівників: мотивація співробітників, критерії підбору персоналу, система безперервного навчання, ведення управлінськогообліку, просування ресторану.

Ребрендинг:

- обґрунтування або спростування необхідності ребрендингу;
- експертний висновок про необхідність поновлення корпоративної ідентичності, айдентики, зміни концепції;
- експертний висновок про необхідність зміни підходу до просування бренду;
- розробка нової концепції, бренду, маркетингової стратегії після прийняття рішення про ребрендинг.

Аудит ресторану на відповідністьвимогам ХАССП.

Комплексний супровід бізнесу.

Ваше ім’я
Ваш телефон
Готелі
Організація роботи «з нуля» F & B служби готелю:

- розробка меню для різних служб готелю: асортимент, технологічні, калькуляційні карти;
- ціноутворення;
- підбір посуду подавання;
- підбір постачальників продуктів і напоїв;
- налагодження технологічного процесу;
- створення структури взаємодії всіх служб підприємства;
- складання штатного розкладу;
- набір персоналу;
- налагодження роботи персоналу, взаємодія кухня-зал;
- контроль відповідності виходу страв технологічним картам, дотримання технологій, подачі, сервіровки;
- тренінги з меню, сервісу, продажів;
- автоматизація усіх бізнес-процесів;
- авторський нагляд за проектом.

Тренінг по сервісу класу LUX та VIP-обслуговування:

- історія "зірок Мішлена". Концепція. Ресторани;
- культура подачі страв різних кухонь світу;
- всесвітньо відомі делікатеси та їх подача;
- релігійні аспекти харчування, харчування за переконаннями;
- особливості сервіровки і декору столу з урахуванням тенденцій у сервісі VIP сегмента;
- вина і міцний алкоголь - поєднання з продуктами, культура споживання;

Тренінги для персоналу та керівників:

- світові тренди та тенденції розвитку HoReCa;
- конфліктологія;
- тренінг із продажів;
- навчання обслуговуючого персоналу - сервіс, правила подачі страв з меню Вашого закладу;
- управлінський тренінг для топ-менеджерів, керівників: мотивація співробітників, система безперервного навчання, ведення управлінського обліку.

Оцінка актуального стану роботи готелю:

- аудит операційної діяльності;
- аналіз бізнес-процесів зон прибутковості готелю: відділу продажів, бронювання, служби розміщення, F & B служби;
- аналіз стандартів роботи і взаємодії різних служб готелю: готельного господарства, безпеки, відділу фінансового контролю, постачання, інженерно-технічної служби;
- аудит експлуатаційних витрат;
- рекомендації щодо усунення недоліків у роботі, визначення можливостей розвитку бізнесу; - консультаційний супровід об'єкта.

Проведення аудиту управлінського обліку:

- аналіз звіту про прибутки і збитки за поточний рік;
- розрахунок рентабельності ресторанної служби готелю;
- визначення джерел невиправданих витрат, зловживань;
- визначення способів збільшення доходів, підвищення рентабельності;
- рекомендації щодо виправлення помилок управлінського обліку, налагодження обліку з «нуля».

Аудит ресторану на відповідність вимогам ХАССП.

Комплексний супровід бізнесу.
Ваше ім’я
Ваш телефон
Кейтеринг
Відкриття кейтеринговій компанії «з нуля»:

- розробка концепції;
- розробка фінансової моделі, розрахунок суми інвестиції;
- рекомендації щодо вибору приміщення;
- розробка бренду, фірмового стилю;
- підбір і розстановка технологічного обладнання;
- розробка шаблонів меню для різних видів заходів;
- підбір і розрахунок необхідної кількості інвентарю, посуду, текстилю, меблів;
- набір, навчання персоналу;
- розробка маркетингової стратегії просування підприємства;
- супровід на початкових етапах.

Експертний супровід заходів:

- допомога у виборі локації для заходу;
- консультації в процесі підготовки до заходу - меню, ціноутворення, персонал, логістика; - допомога в організації роботи на майданчику;
- супровід заходу в день проведення.

Комплексний супровід бізнесу.

Ваше ім’я
Ваш телефон
HR послуги
Набір персоналу для підприємств HoReCa:

- керівник, директор;
- шеф-кухар, бренд-шеф;
- адміністратор залу;
- арт-директор, організатор заходів, маркетолог;
- кухар;
- технолог;
- менеджер із прийому та розміщення, метрдотель;
- менеджер із сервісу;
- хостес;
- офіціант;
- бармен;
- сомельє;
- покоївка;
- технічний персонал.

Тренінги для персоналу:

- знання меню вашого закладу;
- поєднання страв і напоїв у меню;
- сервіс, стандарти обслуговування;
- конфліктологія;
- тренінг продажів;
- управлінський тренінг для топ-менеджерів, директорів: мотивація співробітників, критерії підбору персоналу, система безперервного навчання, ведення управлінського обліку, методи підвищення продажів.

Ваш ім’я
Ваш телефон
Знаєте, як одна малопомітна деталь може змінити весь бізнес? Авіакомпанія American Airlines заощадила 40000 $ за рік просто прибравши одну оливку з кожного салату.

Private Jett
Тренінг для стюардес «Сервіскласу LUX і VIP-обслуговування у бізнес-авіації»:
- світова гастрономія. Висока кухня;
- мистецтво подання та сервірування страв;
- мистецтво декору та оформлення столу;
- вина та міцний алкоголь;
- особливості поєднання продуктів і алкогольних напоїв;
- безпека харчових продуктів і особливості їх зберігання;
- VIP етикет і обслуговування за протоколом;
- взаємодія з кейтеринговими компаніями та з ресторанами преміум-класу, замовлення харчування.

Вибір підрядника для забезпечення харчування на борту:
- аналіз пропозицій підрядників;
- участь у дегустації, складання звіту за кожніою стравою;
- оцінка виробничих потужностей підрядника;
- допомога в підготовці документів для оголошення тендера на постачання бортового харчування.
АЗК
Проведення аудиту наявного стану підприємства:
- концепції непаливного сегменту АЗК (актуальність, відповідність попиту, перспективність);
- системи менеджменту та маркетингу;
- продукції закладу - асортимент, ціна, якість;
- атмосфери закладу;
- сервісу та продажів;
- технологій та оснащення кухні.
- Рекомендації щодо усунення виявлених помилок.

Проведення аудиту управлінського обліку:
- аналіз звіту про прибутки та збитки;
- визначення рентабельності;
- оцінка співвідношення виручки до витрат;
- рекомендації шляхів оптимізації витрат;
- допомога в налагодженні управлінського обліку.

Тренінги, семінари для персоналу та керівників:
- світові тренди й тенденції розвитку непаливного сегмента АЗК;
- конфліктологія;
- тренінг із продажів;
- управлінський тренінг для топ-менеджерів;

Консалтинг для відкриття закладу харчування «з нуля»:
- розробка концепції;
- розробка бренду, фірмового стилю;
- складання бізнес-плану;
- розстановка технологічного обладнання, оснащення інвентарем, посудом;
- розробка меню, технологічних і калькуляційних карт;
- набір, навчання персоналу;
- отримання дозвільних документів;
- запуск підприємства;
- супровід на початкових етапах.

Ребрендинг:
- обґрунтування або спростування необхідності ребрендингу;
- експертний висновок про необхідність поновлення корпоративної ідентичності, айдентики, зміни концепції;
- експертний висновок про необхідність зміни підходу до просування бренду;
- розробка нової концепції, бренду, маркетингової стратегії після прийняття рішення про ребрендинг.

Аудит підприємства на відповідність вимогам ХАССП.

Комплексний супровід підприємства.

Ресторани
Відкриття ресторану «з нуля»:
- розробка концепції;
- напрямок кухні, розробка меню, ціноутворення;
- атмосфера, фірмовий стиль, дизайн;
- технологія роботи і концепція обслуговування;
- рекомендації щодо параметрів підбору приміщення;
- архітектурно-планувальне рішення;
- розробка технологічного проекту;
- підбір постачальників і субпідрядників;
- вибір програмного забезпечення;
- розрахункові економічні показники проекту;
- набір і навчання персоналу;
- отримання дозвільної документації;
- маркетинговас тратегія;
- запуск підприємства;
- авторський нагляд;
- супровід проекту після відкриття.

Аудит ресторану:
- концепція ресторану;
- система менеджменту;
- система маркетингу;
- продукція закладу;
- атмосфера закладу;
- сервіс і продажі;
- технології та оснащення кухні та бару;
- система обліку;
- маркетингова стратегія;
- рекомендації щодо усунення виявлених недоліків.

Аудит управлінського обліку:
- аналіз звіту про прибутки та збитки;
- визначення рентабельності;
- оцінка співвідношення виручки до витрат;
- способи оптимізації витрат;
- допомога в постановці управлінського обліку.

Тренінгидля персоналу та керівників:
- світові тренди й тенденції розвитку HoReCa;
- конфліктологія;
- тренінг продажів;
- навчання лінійного персоналу - сервіс, правила подачі страв і напоїв на підставі існуючого меню Вашого закладу,
- управлінський тренінг для менеджерів і керівників: мотивація співробітників, критерії підбору персоналу, система безперервного навчання, ведення управлінськогообліку, просування ресторану.

Ребрендинг:
- обґрунтування або спростування необхідності ребрендингу;
- експертний висновок про необхідність поновлення корпоративної ідентичності, айдентики, зміни концепції;
- експертний висновок про необхідність зміни підходу до просування бренду;
- розробка нової концепції, бренду, маркетингової стратегії після прийняття рішення про ребрендинг.

Аудит ресторану на відповідністьвимогам ХАССП.

Комплексний супровід бізнесу.

Готели
Організація роботи «з нуля» F & B служби готелю:
- розробка меню для різних служб готелю: асортимент, технологічні, калькуляційні карти;
- ціноутворення;
- підбір посуду подавання;
- підбір постачальників продуктів і напоїв;
- налагодження технологічного процесу;
- створення структури взаємодії всіх служб підприємства;
- складання штатного розкладу;
- набір персоналу;
- налагодження роботи персоналу, взаємодія кухня-зал;
- контроль відповідності виходу страв технологічним картам, дотримання технологій, подачі, сервіровки;
- тренінги з меню, сервісу, продажів;
- автоматизація усіх бізнес-процесів;
- авторський нагляд за проектом.

Тренінг по сервісу класу LUX та VIP-обслуговування:
- історія "зірок Мішлена". Концепція. Ресторани;
- культура подачі страв різних кухонь світу;
- всесвітньо відомі делікатеси та їх подача;
- релігійні аспекти харчування, харчування за переконаннями;
- особливості сервіровки і декору столу з урахуванням тенденцій у сервісі VIP сегмента;
- вина і міцний алкоголь - поєднання з продуктами, культура споживання;

Тренінги для персоналу та керівників:
- світові тренди та тенденції розвитку HoReCa;
- конфліктологія;
- тренінг із продажів;
- навчання обслуговуючого персоналу - сервіс, правила подачі страв з меню Вашого закладу;
- управлінський тренінг для топ-менеджерів, керівників: мотивація співробітників, система безперервного навчання, ведення управлінського обліку.

Оцінка актуального стану роботи готелю:
- аудит операційної діяльності;
- аналіз бізнес-процесів зон прибутковості готелю: відділу продажів, бронювання, служби розміщення, F & B служби;
- аналіз стандартів роботи і взаємодії різних служб готелю: готельного господарства, безпеки, відділу фінансового контролю, постачання, інженерно-технічної служби;
- аудит експлуатаційних витрат;
- рекомендації щодо усунення недоліків у роботі, визначення можливостей розвитку бізнесу;
- консультаційний супровід об'єкта.

Проведення аудиту управлінського обліку:
- аналіз звіту про прибутки і збитки за поточний рік;
- розрахунок рентабельності ресторанної служби готелю;
- визначення джерел невиправданих витрат, зловживань;
- визначення способів збільшення доходів, підвищення рентабельності;
- рекомендації щодо виправлення помилок управлінського обліку, налагодження обліку з «нуля».

Аудит ресторану на відповідність вимогам ХАССП.

Комплексний супровід бізнесу.

Кейтеринг
Відкриття кейтеринговій компанії «з нуля»:
- розробка концепції;
- розробка фінансової моделі, розрахунок суми інвестиції;
- рекомендації щодо вибору приміщення;
- розробка бренду, фірмового стилю;
- підбір і розстановка технологічного обладнання;
- розробка шаблонів меню для різних видів заходів;
- підбір і розрахунок необхідної кількості інвентарю, посуду, текстилю, меблів;
- набір, навчання персоналу;
- розробка маркетингової стратегії просування підприємства;
- супровід на початкових етапах.

Експертний супровід заходів:
- допомога у виборі локації для заходу;
- консультації в процесі підготовки до заходу - меню, ціноутворення, персонал, логістика; - допомога в організації роботи на майданчику;
- супровід заходу в день проведення.

Комплексний супровід бізнесу.
HR послуги
Набір персоналу для підприємств HoReCa:
- керівник, директор;
- шеф-кухар, бренд-шеф;
- адміністратор залу;
- арт-директор, організатор заходів, маркетолог;
- кухар;
- технолог;
- менеджер із прийому та розміщення, метрдотель;
- менеджер із сервісу;
- хостес;
- офіціант;
- бармен;
- сомельє;
- покоївка;
- технічний персонал.

Тренінги для персоналу:
- знання меню вашого закладу;
- поєднання страв і напоїв у меню;
- сервіс, стандарти обслуговування;
- конфліктологія;
- тренінг продажів;
- управлінський тренінг для топ-менеджерів, директорів: мотивація співробітників, критерії підбору персоналу, система безперервного навчання, ведення управлінського обліку, методи підвищення продажів.
Результати співпраці
Комплексний аналіз
Виявлено вразливі місця. Визначено приховані можливості зростання бізнесу.
Керівництво до дій
Сформовано покроковий план і визначено терміни та етапи його реалізації.
Методологія
Затверджено методи, інструменти та виконавці для вирішення завдань.
Впровадження
Персонал навчено. Управлінський облік налагоджено. Процеси автоматизовано. Інновації впроваджено.
Контрольний аудит
Перевірені робочі процеси на предмет відповідності затвердженим стандартам.
Підсумок
Рентабельність підвищено. Витрати скорочено. Бізнес працює як годинник - час масштабувати.
Зв'яжіться з нами:
Phone: +38(067)-401-20-60
Email: office@omnia.in.ua
вул. Круглоуніверситетська, 14, Київ
Оставьте заявку и наш специалист Вас проконсультирует!
Заполните поля ниже
Ваш e-mail
Ваше ім’я
Ваш телефон
Close
Зв'яжіться з нами!
Ваше імя
Ваш телефон
Made on
Tilda